Uitbreidingen en activiteiten voor uw arrangement

Of u Grand Cafe Kruller nu in uw vrije tijd bezoekt of voor een zakelijk verblijf, wij verzorgen vele activiteiten om uw arrangement op de Veluwe zo compleet mogelijk te maken. U bent er nu immers toch!

Wandeling met De Boswachter


Een wandeling met de boswachter, de manier om een frisse wind door de vergadering te doen waaien dan wel volop van onze omgeving te genieten.
Gedurende een wandeling van zo’n 2 tot 2,5 uur neemt onze boswachter u graag mee naar de parels van de Veluwe. Er wordt voor elk gezelschap wel wat wil(d)s geboden.
Duur: 2 uur/ Prijs 120

GPS Dropping naar onze Boshut


Laat u droppen door onze terreinwagens en zoek per GPS de weg naar onze Boshut. Wat u zich bij De Boshut moet voorstellen: een houten hut in het midden van het bos op de Veluwe. De paarden en onze eigen Schotse Hooglanders kudde loopt vrij rond op het terrein van de ‘Seintoren’. Uiteraard voor de regenachtige dagen beschermd door een stevig zeil en voor de koude dagen uitgerust met een groot vuur. Inspirerend en back-to-basic! Wij kunnen bij De Boshut verschillende programma's voor u samenstellen.
Duur/ Prijs: al naar gelang gewenst programma

Kookworkshop


Test de culinaire hoogstandjes en vind de geboren leider van uw gezelschap tijdens een kookworkshop. Bereid onder begeleiding van onze chef als een ware keukenbrigade zelf uw eigen diner in de keuken van ons Witte Hoes Ga bij het bereiden van een 3-gangen diner tenminste uit van 2 uur bereidingstijd.

Otterlo Events In & Outdooractiviteiten


Otterlo Events is onze stoere broer en verzorgt op 800m van ons hotel een uitgebreid aanbod aan in- en outdooractiviteiten. Dankzij een grote binnenhal en ruim buitenterrein is er jaarrond 'actie'.
Van een survival-avontuur tot schitterende rit door de Veluwse wildernis. Van een outdoorcooking tot een 4x4 toer. En van beachvolleybal tot helikopterdropping.