Uitbreidingen en activiteiten voor uw arrangement

Samen met onze In & Outdoorlocatie Otterlo Events verzorgen wij vele activiteiten om uw arrangement op de Veluwe zo compleet mogelijk te maken. Wat dacht u van wandelen met de boswachter, een Veluwe Safari of het spelen van de Hunted? Trek er eropuit en ontdek de Veluwe, u bent er nu toch!
En voor inspiratie, check dan ons Veluwe Vergaderingen.

Veluwe Vergaderingen


4 vergaderlocaties in Otterlo op de Hoge Veluwe: Hotel & vergaderlocatie Kruller, groepsaccommdatie ’t Witte Hoes, In- & Outdoorlocatie Otterlo Events en De Boshut. De vier locaties zijn totaal verschillend, en wij lussen deze aan elkaar voor jullie ideale dag(en).

Wij zijn er van overtuigd dat een vergadering te definiëren is. En bij een gedefinieerde vergadering hoort een optimale invulling en ideale locatie. Zo vraagt een teambuilding andere randvoorwaarden van een bijeenkomst Persoonlijke Effectiviteit of een OR meeting. Laat je inspireren.

Een frisse neus met de boswachter

 

Een wandeling met de boswachter, de manier om een frisse wind door de vergadering te doen waaien dan wel volop van onze omgeving te genieten. Gedurende een wandeling van zo’n 2 tot 2,5 uur neemt onze boswachter u graag mee naar de parels van de Veluwe. Er wordt voor elk gezelschap wel wat wil(d)s geboden.

Vroeg op pad  en daarna ontbijten of later op de dag tegen de avondschemering, het is allemaal mogelijk. Duur: 2 uur/ Prijs 195

Otterlo Events

Onze In- & Outdoorlocatie waar wij volop activiteiten aanbieden. Wat dacht u van een TeamAdventure of 4x4 Veluwe Safari? En als het allemaal wat spannender mag, speel dan een Hunted of laat je droppen per Helikopter. Punt blijft, het team gaat op pad en er moet iets blijven 'hangen'.

Voor de mogelijkheden op de locaties Hotel & Vergaderlocatie Kruller, 't Witte Hoes en In- & Outdoorlocatie Otterlo of de mogelijkheden in combinatie met de locaties, mail naar info@kruller.nl ter attentie van Sonja.


Contact opnemen met Sonja?

Vraag nu uw offerte aan voor een vergaderarrangement en laat ons weten waarmee u uw arrangement wil uitbreiden.