Fietsen op de Veluwe

De Veluwe staat bekend als een van de mooiste fietsgebieden van Nederland. Een echt lange fietstocht mag tijdens uw verblijf eigenlijk niet ontbreken. Kies een van de geweldige fietsroutes, stap op uw stalen ros en fiets door de bossen, langs vennetjes, heidevelden, stuwwallen en geniet van de prachtige natuur.

In Otterlo vindt u fietsknooppunt 49 bij Hotel Kruller. Via de fietsknooppunten kunt u zelf uw eigen fietsroute samenstellen, rekening houdende met gewenste bezienswaardigheden, elektrische oplaadpunten en afstanden. We geven u graag enkele tips.

Veluwse Fietsvierdaagse van 1 t/m 5 juli

Speciaal voor de Veluwse Fietsvierdaagse fietsers trakteren wij bij een verblijf van zondag 30 juni tot vrijdag 5 juli op de laatste nacht.
Komt u fietsen en wilt u verblijven op basis van Logies Ontbijt? 
5=4 | enkel per mail te reserveren | aankomst 30 juni | vertrek 5 juli

Maandag - Nationaal Park de Hoge Veluwe
Dinsdag - Planken Wambuis en Zuid Veluwe
Woensdag - rustdag, maar geen zorgen, wij hebben tips genoeg
Donderdag - Noord Veluwe
Vrijdag - Gelderse Vallei

Mountainbikeroute Zuid Veluwe

De bossen van onze gemeente Ede de grootste van Nederland en rondom Otterlo ligt er maar liefst 2.461 hectare aan bos. De route is een combinatie van 17 single tracks die technisch bochtenwerk, snelle delen met goed lopende kombochten en pumptrack-onderdelen bieden met hoogteverschillen. Otterlo heeft een aansluiting op de track van 36.2 kilometer in Ede. Probeer vooral Area51!

Fietsen huren tijdens uw verblijf

Er zijn volop fietsen te huur bij onze sportieve collega's Geerts Tweewielers en De Veluwe Specialist. Zij voorzien u graag via een online reservering van een reguliere fiets of Ebike, maar ook mountainbikes en bakfietsen behoren tot de mogelijkheden. Vergeet niet vooraf te reserveren, fietsen en voertuigen zijn populair.Fietsen op de Veluwe combineren met een hotelovernachting?

Boek nu uw kamer op basis van logies-ontbijt.