Ontbijten op de Veluwe


Hotel Kruller ligt naast Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum en is al sinds 1848 in functie als herberg. Wij serveren dagelijks een uitgebreid ontbijt met veel lokale producten en een knipoog. Voor onze zakelijke groepsreserveringen verzorgen wij graag een geheel verzorgd verblijf van ontbijt, tot lunch, tot snack, tot diner.

Lokale producten

Wij werken graag samen met lokale leveranciers. Zo vindt u bij ons producten van Slagerij Wilbrink, Gert van Eldik Groente & Fruit en De Veluwse Aspergeboerderij. Ook producten van onze eigen Schotse Hooglanders maken deel uit van het aanbod. Onze eigen Hooglander kudde loopt op landgoed De Seintoren, 3km van ons hotel vandaan.

Rust midden in Otterlo

Hotel Kruller is oudste herberg van Otterlo, midden in het dorp en tegenover het 16e-eeuwse kerkje. Kies voor overnachten in hartje Otterlo, even rustig lezen in De Bieb, bijkletsen op de banken of tot rust komen in de loungehoeken. Pak er een boek bij of speel een gezellig spelletje. Het grootste gedeelte van het jaar kunt u ook heerlijk buiten op het terras zitten. Bij fris weer is deze verwarmd en in de zomer is de temperatuur in de schaduw van de lindebomen zeer aangenaam.

Ontbijt 
Maandag tot vrijdag van 7.30 tot 10.30 uur
Zaterdag en zondag van 8.00 tot 11.00 uur