Slaap dicht bij het Kröller-Müller Museum

Onze naam ‘Kruller’ is geen toeval. Onze beste buur is het Kröller-Müller Museum in Otterlo. Wat ons betreft een absolute aanrader wanneer u een of meerdere dagen in Otterlo verblijft.

In het Kröller-Müller Museum vindt u de op één na grootste Van Gogh-verzameling ter wereld: bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen. In de Van Gogh Galerij zijn in wisselende opstelling circa 40 werken van Vincent van Gogh te zien. Daarnaast ziet u er topstukken van moderne meesters als Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan.

In een van de grootste beeldentuinen van Europa staan ruim 160 sculpturen van beeldbepalende kunstenaars, van Aristide Maillol tot Jean Dubuffet, van Marta Pan tot Pierre Huyghe.

Hotelarrangementen met Kröller-Müller Museum bezoek

Een overnachting in ons hotel is perfect te combineren met een bezoek aan het Kröller-Müller Museum. Al onze hotelkamers zijn geïnspireerd op kunstenaars uit het museum. Bezoekt u het museum en slaapt u daarna in onze Van Gogh-kamer of in de Mondriaan-kamer?

We hebben bij Grand Café Hotel Kruller diverse hotelarrangementen waarbij u overnacht in ons hotel en een bezoek kunt brengen aan het museum. Ons 2-daags Kruller en Kröller-Müller of 3-daags Culture-arrangement zijn allebei inclusief toegang tot het museum. Kijk welk arrangement het beste bij u past en hopelijk tot snel in Otterlo!

We hebben nog meer hotelarrangementen voor u samengesteld. Bekijk hier al onze arrangementen.

Kröller-Müller Museum hotelarrangement?

Reserveer direct online bovenaan deze pagina of neem contact op via het contactformulier door op onderstaande button te klikken.