Kamertypes

Hotel Kruller biedt totaal 30 hotelkamers bestaande uit 3 kamertypes, te weten: klein, middel en groot, gebaseerd op oppervlak en voorzieningen. Onze hotelkamers zijn verdeeld over de accommodaties Kruller en Witte Hoes. Onze hotelkamers voorzien u in alle basisvoorwaarden voor een goed verblijf. In april 2019 zijn alle badkamers in Kruller gerenoveerd, wij zijn benieuwd hoe u deze gaat ervaren.

Kruller

Kruller is de oudste herberg van Otterlo en hier worden sinds 1812 al gasten verwelkomd. Grand Cafe Hotel Kruller is het gehele jaar geopend en is de locatie voor ons ontbijt, lunch, diner, borrel en check in. In Kruller bieden wij 17 hotelkamers, in verschillende types. Alle kamers zijn gebaseerd op kunstenaar, met name geinspireerd op op de collectie van onze goede buur het Kröller-Müller Museum op Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Witte Hoes

De voormalige dokterswoning ’t Witte Hoes beschikt over 13 2-persoonskamers, een huiskamer welke geschikt is als (ruime) vergaderzaal en dinerruimte tot 40 personen, een ruimte vergaderruimte, een knusse lounge en een luxe terras. 't Witte Hoes is te reserveren als groepsaccommodatie voor uw prive gezelschap.