Kamertypes Hotel Kruller

Ons Ontbijthotel | Bed and Breakfast beschikt over 17 kamers verdeeld in drie types: Klein, Middel en Groot. De kamers verschillen hierbij in oppervlakte en voorzieningen. De kamers zijn voorzien van alle basisvoorwaarden voor een goed verblijf: een lekker bed, een warme douche, een nespresso, een waterkoker en fijne fauteuil. Op de begane grond is onze lounge geopend met gevulde koelkast voor een frisje, bier of glas wijn.

Kruller is de oudste herberg van Otterlo waar al sinds 1812 gasten worden verwelkomd. Hotel Kruller is het gehele jaar geopend en is de locatie voor een uitgebreid ontbijt en dagvergaderingen tot meerdaagse vergaderingen. Alle hotelkamers van Ontbijthotel | Bed and Breakfast Kruller zijn gebaseerd op een kunstenaar, met name geïnspireerd op de collectie van onze goede buur het Kröller-Müller Museum op Nationaal Park De Hoge Veluwe. Bent u op zoek naar een groepsaccommdatie danwel vergaderlocatie? Kijk dan eens naar ons Witte Hoes, een priveaccommodatie met 4 tot 13 2-persoonakmers.
Kamertypes 't Witte Hoes

De voormalige dokterswoning ’t Witte Hoes beschikt over 13 2-persoonskamers. Er is een huiskamer welke geschikt is als (ruime) vergaderzaal, een dinerruimte tot 28 personen. De knusse lounge en het terras aan zowel de voorkant als achterkant van het pand zijn ideaal om te relaxen of nog even van het zonnetje te genieten.

't Witte Hoes is te reserveren als groepsaccommodatie voor ieder privégezelschap, zowel zakelijk als recreatief.Hotelkamer reserveren op de Veluwe?

Komt u binnenkort bij ons overnachten? Reserveer direct online bovenaan deze pagina of neem contact op via het contactformulier door op onderstaande button te klikken.