Kamertypes Hotel Kruller

Ons hotel beschikt over 29 hotelkamers verdeeld in drie types: Klein, Middel en Groot. De kamers verschillen hierbij in oppervlakte en voorzieningen. De kamers zijn voorzien van alle basisvoorwaarden voor een goed verblijf.

Kruller is de oudste herberg van Otterlo waar al sinds 1812 gasten worden verwelkomd. Grand Café Hotel Kruller is het gehele jaar geopend en is de locatie voor ons ontbijt, lunch, diner, borrel en check in. In Kruller bieden wij 17 hotelkamers, in verschillende types. Alle kamers zijn gebaseerd op een kunstenaar, met name geïnspireerd op de collectie van onze goede buur het Kröller-Müller Museum op Nationaal Park De Hoge Veluwe. De overige 12 hotelkamers bevinden zich in onze groepsaccommodatie en slaaphuis 't Witte Hoes.Kamertypes 't Witte Hoes

De voormalige dokterswoning ’t Witte Hoes beschikt over 12 2-persoonskamers. Er is een huiskamer welke geschikt is als (ruime) vergaderzaal, een dinerruimte tot 28 personen. De knusse lounge en het terras aan zowel de voorkant als achterkant van het pand zijn ideaal om te relaxen of nog even van het zonnetje te genieten.

't Witte Hoes is te reserveren als groepsaccommodatie voor ieder privégezelschap, zowel zakelijk als recreatief.


Hotelkamer reserveren op de Veluwe?

Komt u binnenkort bij ons overnachten? Reserveer direct online bovenaan deze pagina of neem contact op via het contactformulier door op onderstaande button te klikken.