Kamertypes Hotel Kruller

Ons hotel beschikt over 30 hotelkamers verdeeld in drie types: Klein, Middel en Groot. De kamers verschillen hierbij in oppervlakte en voorzieningen. De kamers zijn voorzien van alle basisvoorwaarden voor een goed verblijf. In april 2019 zijn alle badkamers in Kruller gerenoveerd, hierdoor wordt uw verblijf nog aangenamer.

Kruller is de oudste herberg van Otterlo waar al sinds 1812 gasten worden verwelkomd. Grand Café Hotel Kruller is het gehele jaar geopend en is de locatie voor ons ontbijt, lunch, diner, borrel en check in. In Kruller bieden wij 17 hotelkamers, in verschillende types. Alle kamers zijn gebaseerd op een kunstenaar, met name geïnspireerd op de collectie van onze goede buur het Kröller-Müller Museum op Nationaal Park De Hoge Veluwe.Kamertypes 't Witte Hoes

De voormalige dokterswoning ’t Witte Hoes beschikt over 13 2-persoonskamers. Er is een huiskamer welke geschikt is als (ruime) vergaderzaal, een dinerruimte tot 40 personen en een ruime 'Spreekkamer' welke is ingericht als huiskamer, maar zeker ook als vergaderruimte kan dienen. De knusse lounge en het terras aan zowel de voorkant als achterkant van het pand zijn ideaal om te relaxen of nog even van het zonnetje te genieten.

't Witte Hoes is te reserveren als groepsaccommodatie voor ieder privégezelschap, zowel zakelijk als recreatief. U kunt ervoor kiezen om 't Witte Hoes in z'n geheel te reserveren, maar u kunt ook kiezen om alleen in 't Voorhuis of 't Achterhuis te verblijven wanneer uw gezelschap wat kleiner is. Er zijn twee kleine type kamers (in 't Achterhuis gelegen) en 11 standaard kamers.


Hotelkamer reserveren op de Veluwe?

Komt u binnenkort bij ons overnachten? Reserveer direct online bovenaan deze pagina of neem contact op via het contactformulier door op onderstaande button te klikken.