Overnachten op de Veluwe

Hotel Kruller is een knus hotel met 17 kamers op slechts 950 meter van Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kroller-Muller Museum. Hotel Kruller biedt 17 hotelkamers bestaande uit drie kamertypes, te weten: klein, middel en groot. Wist u dat Hotel Kruller al sinds begin 1800 gasten logies aanbiedt? Wij houden van 'klassiekere panden. Naast Hotel Kruller hebben wij ook onze groepsaccommodatie en vergaderlocatie ’t Witte Hoes als mogelijkheid. Honden zijn welkom in locatie Kruller.


De Veluwe

Op slechts 950 meter afstand ligt Het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Een fantastische plek voor een combinatie van natuur en landschappen, kunst en cultuur, architectuur en historische verhalen. Stap op een van de welbekende witte fietsen en ontdek de geweldige omgeving.

Kunst vindt u bij het Kröller-Müller Museum (2.5km). Het museum heeft een internationaal bekende collectie moderne kunst met werk van veel toonaangevende kunstenaars, waaronder een grote verzameling schilderijen van Vincent van Gogh. Daarnaast is er een prachtige beeldentuin. In het centrum van Otterlo is het Nederlands Tegelmuseum met één van de grootste verzamelingen Nederlandse wandtegels en tegeltableaus gevestigd. Een klein museum met groots aanbod.

Voor architectuurliefhebbers is Jachtslot Sint Hubertus een must-see. Het voormalige buitenverblijf van het echtpaar Kröller-Müller, ontworpen door de beroemde architect Hendrikus Petrus Berlage.

Groepsaccommodatie en vergaderlocatie 't Witte Hoes

Zoekt u met uw gezelschap een locatie voor een feestelijke gelegenheid, familieweekend of zakelijke bijeenkomst? En heeft u bij voorkeur de gehele locatie voor uw gezelschap alleen? Bekijk dan eens onze mogelijkheden van ’t Witte Hoes, de voormalige doktersvilla van Otterlo. De villa biedt:

  • 4, 10, 13 of 14 tweepersoonskamers met eigen sanitair
  • Huiskamerrestaurant met bar en schouw waar ook vergaderd kan worden door groepen
  • Knusse lounge met schouw
  • Professionele keuken voorzien van vriezer, koelwerkbanken, afwasmachine, oven en frituur
  • Vergaderruimte geschikt tot 15 personen in theateropstelling met open haard en aansluitende subruimte
  • Beamer, scherm, snelle wifi en flipovers
  • Terras
  • Eigen parkeergelegenheid