Overnachten op de Veluwe


Bent u op zoek naar een overnachting op de Veluwe voor een weekendje weg of nachtje ertussen uit? Dan bent u bij Hotel Kruller aan het juiste adres. Een ontbijthotel, want, we zijn te groot voor een Bed and Breakfast met onze 17 kamers. U verblijft op slechts 950 meter van Nationaal Park de Hoge Veluwe met de leuke steden Arnhem, Ede en Apeldoorn op zo’n 15 kilometer afstand.

Hotel Kruller

Ontbijthotel | Bed and Breakfast Kruller biedt 17 hotelkamers bestaande uit drie kamertypes, te weten: klein, middel en groot. Plof na een dag genieten in de natuur of na een drukke werkdag neer op uw kamer  of in onze lounge en ontspan bij een film of check nog even uw e-mail dankzij de snelle wifi. Laat u meenemen in de historie van twee van de oudste panden van Otterlo. Naast Hotel Kruller hebben wij ook onze groepsaccommodatie en vergaderlocatie ’t Witte Hoes als mogelijkheid. Honden zijn welkom in locatie Kruller.


Groepsaccommodatie en vergaderlocatie 't Witte Hoes

Zoekt u met uw gezelschap een locatie voor een feestelijke gelegenheid, familieweekend of zakelijke bijeenkomst? En heeft u bij voorkeur de gehele locatie voor uw gezelschap alleen? Bekijk dan eens onze mogelijkheden van ’t Witte Hoes, de voormalige doktersvilla van Otterlo. De villa biedt:

  • 4, 10 of 13 tweepersoonskamers met eigen sanitair
  • Huiskamerrestaurant met bar en schouw waar ook vergaderd kan worden door groepen
  • Knusse lounge met schouw
  • Professionele keuken voorzien van vriezer, koelwerkbanken, afwasmachine, oven en frituur
  • Vergaderruimte geschikt tot 15 personen in theateropstelling met open haard en aansluitende subruimte
  • Beamer, scherm, snelle wifi en flipovers
  • Terras
  • Eigen parkeergelegenheid

De Veluwe

Op slechts 950 meter afstand ligt Het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Een fantastische plek voor een combinatie van natuur en landschappen, kunst en cultuur, architectuur en historische verhalen. Stap op een van de welbekende witte fietsen en ontdek de geweldige omgeving.

Kunst vindt u bij het Kröller-Müller Museum (2.5km). Het museum heeft een internationaal bekende collectie moderne kunst met werk van veel toonaangevende kunstenaars, waaronder een grote verzameling schilderijen van Vincent van Gogh. Daarnaast is er een prachtige beeldentuin. In het centrum van Otterlo is het Nederlands Tegelmuseum met één van de grootste verzamelingen Nederlandse wandtegels en tegeltableaus gevestigd. Een klein museum met groots aanbod.

Voor architectuurliefhebbers is Jachtslot Sint Hubertus een must-see. Het voormalige buitenverblijf van het echtpaar Kröller-Müller, ontworpen door de beroemde architect Hendrikus Petrus Berlage.

Sfeerimpressie van de Veluwe

Samen met de boswachter op pad om sporen te zoeken en wilde dieren te observeren? Of wat dacht u van een bezoek aan een schaapherder en zijn kudde? Wij vertellen u graag alles over wat er in en rond Otterlo te beleven valt. Vanuit ons hotel starten fantastische fiets- en wandelroutes van verschillende afstanden door bossen en over heidevelden, zandverstuivingen en weidelandschappen. En mocht het, onverhoopt, minder weer zijn, dan liggen er autoroutes voor u klaar om toch de Veluwe te ontdekken.