't Witte Hoes: groepsaccommodatie op de Veluwe

Grand Café Hotel Kruller biedt binnen haar 29 hotelkamers ook de mogelijkheid tot het boeken van de voormalige dokterswoning in Otterlo 't Witte Hoes. Deze villa is in z'n geheel exclusief af te huren voor uw gezelschap.

Zowel voor zakelijke als privégezelschappen biedt 't Witte Hoes volop mogelijkheden. Onze hoofdvestiging Kruller en 't Witte Hoes zijn beide gelegen in de Dorpsstraat in Otterlo midden op de Veluwe. Op slechts 40 meter afstand van elkaar. Het Nationaal Park de Hoge Veluwe bevindt zich op slechts 950 meter van onze accommodaties.

De voormalige dokterswoning 't Witte Hoes beschikt over 12 tweepersoonskamers, een huiskamer welke geschikt is als (ruime) vergaderzaal of dinerruimte tot 26 personen, knusse lounge en een luxe terras aan de voorkant. Voor een uitgebreide sfeerimpressie en alle mogelijkheden verwijzen wij u graag naar de website van 't Witte Hoes.

Groepsaccommodatie op de Veluwe afhuren?

Meer informatie over de mogelijkheden bij 't Witte Hoes? Neem contact op via het contactformulier of bel naar 0318 591 231.