Met kinderen naar de Veluwe

Van plan om met kinderen naar de Veluwe te gaan? Dan verwelkomen wij jullie heel graag in ons hotel & bed and breakfast in Otterlo. Wist u dat wij 3 kamers hebben voor gezinnen met 4 tot 5 personen?

Krullers Kulturele Kids

Is jouw kleine echt al een kunstenaar in de dop? Breng dan zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum. In het museum is een leuk dobbelspel bedacht om alle kunst van het museum te bewonderen. Slenter langs werken van Van Gogh en Picasso, maar loop je liever óp kunstwerken? Sla dan ook zeker de beeldentuin van het museum niet over!
Om de hoek bij het hotel vind je het Nederlands Tegelmuseum. Hier kunnen kinderen een eigen tegel maken en bakken. Leuk als aandenken of misschien voor in de nieuwe keuken of badkamer thuis?

Familie-uitje op de Veluwe

In Otterlo ligt Nationaal Park De Hoge Veluwe. Hier is het Museonder heel erg gaaf, je kunt van onder de grond de wortels van een boom bekijken. Ook is er een grote speeltuin en zijn er leuke ontdekkingstochten per fiets, wandelend of met behulp van een iPad.

Niet ver van Otterlo ligt Arnhem waar je naar dierentuin Burgers' Zoo kunt. In Arnhem kun je ook naar Het Openlucht Museum, waar je ziet hoe mensen leefden. Favoriet van de kinderen van onze eigen Sonja is het Watermuseum.

Wist je ook dat we vlakbij de Apenheul liggen? Hier lopen aapjes vrij rond en kun je heel veel verschillende apensoorten bewonderen. Als je dan toch naar Apeldoorn gaat, is Paleis Het Loo ook zeker een aanrader. Loop als een echte prins of prinses door de mooie tuinen rondom het paleis en bekijk ook hoe het van binnen eruit ziet.

En dan hebben wij ook stoere, kortere wandelingen in de buurt. Wat dacht je van een Paddenstoelendiploma halen of de BIG 5 van Otterlo zoeken?

Kindvriendelijk hotel op de Veluwe boeken?

Van plan om met het gezin naar de Veluwe te gaan? Bij ons zijn kinderen van harte welkom! Reserveer direct online bovenaan deze pagina of neem contact op via het contactformulier.