De Boshut op de Veluwe

Onze unieke vergaderlocatie De Boshut ligt midden op de Veluwe. Het is een bijzondere groepsaccommodatie of een ludieke plek voor een borrel, namelijk midden in het bos. Een echte beleving dus!

Op zo'n 2.5 km van Grand Café Hotel Kruller bevindt zich onze Boshut. Wat u zich hierbij moet voorstellen: een houten hut in het midden van het bos op de Veluwe. De paarden en onze eigen kudde Schotse Hooglanders loopt vrij rond op het terrein van de 'Seintoren'. Zowel bij zonnig weer als een iets mindere dag een unieke locatie. Op regenachtige dagen zorgt een stevig zeil voor een droog onderkomen en op de koudere dagen zorgt een groot vuur voor warmte. Inspirerend en back-to-basic!

De Boshut is als locatie te reserveren voor een teambuildingsactiviteit, outdoor activiteiten of bijvoorbeeld ons Donker Winteravontuur of dropping per Landrover.

Vergaderen bij De Boshut op de Veluwe

Onze Boshut is een unieke locatie voor een vergaderbijeenkomst, écht midden in de natuur en daarmee 'compleet out of the box'. De Boshut is te bereiken per gps of u kunt onze Landrover huren tijdens uw verblijf voor vervoer heen en terug. Voor gebruik van De Boshut vragen wij een vergoeding van 275 per dagdeel (inclusief benodigd hout om lekker te roken en stoken).


Actief bij De Boshut

Laat je droppen om vervolgens met behulp van een GPS middels een mooie wandeling bij deze schitterende plek aan te komen. GPS dropping per Landrover of terreinwagen 19.50 p.p (min. 12 pers.) GPS dropping per Landrover of terreinwagen met jagen 29.50 p.p. (min. 12 pers) Dropping per Legertruck 39.50 p.p. (min. 20 pers).Ook zin in avontuur of om back-to-basic te gaan? Boek direct onze Boshut of wilt u meer weten? 
Neem dan telefonisch contact met ons op via 0318-591231 of vul het contactformulier in via de button onderaan deze pagina.

De Boshut op de Veluwe boeken?

Neem contact op via het contactformulier door op onderstaande button te klikken en vraag geheel vrijblijvend informatie op.