De Boshut op de Veluwe

Onze unieke vergaderlocatie De Boshut ligt midden op de Veluwe. Het is een bijzondere groepsaccommodatie of een ludieke plek voor een borrel, namelijk midden in het bos. Een echte beleving dus!

Op zo'n 2.5 km van Grand Café Hotel Kruller bevindt zich onze Boshut. Wat u zich hierbij moet voorstellen: een houten hut in het midden van het bos op de Veluwe. De paarden en onze eigen kudde Schotse Hooglanders loopt vrij rond op het terrein van de 'Seintoren'. Zowel bij zonnig weer als een iets mindere dag een unieke locatie. Op regenachtige dagen zorgt een stevig zeil voor een droog onderkomen en op de koudere dagen zorgt een groot vuur voor warmte. Inspirerend en back-to-basic!

De Boshut is als locatie te reserveren voor een teambuildingsactiviteit, outdoor activiteiten of bijvoorbeeld ons Donker Winteravontuur of dropping per Landrover.

Dropping per Landrover

Huurprijs Boshut incl hout om te stoken 275 p.dd.
GPS dropping per Landrover of terreinwagen 19.50 p.p (min. 12p)
GPS dropping per Landrover of terreinwagen met jagen 29.50 p.p.
Dropping per Legertruck 39.50 p.p. (min. 20p)

Ook zin in avontuur of om back-to-basic te gaan? Boek direct onze Boshut of wilt u meer weten? 
Neem dan telefonisch contact met ons op via 0318-591231 of vul het contactformulier in via de button onderaan deze pagina.

De Boshut op de Veluwe boeken?

Neem contact op via het contactformulier door op onderstaande button te klikken en vraag geheel vrijblijvend informatie op.