De Boshut

Onze Boshut midden in de bossen op de Veluwe… een unieke vergaderlocatie op de Veluwe, een bijzondere groepsaccommodatie of een ludieke plek voor een borrel, namelijk midden in het bos, een beleving!

Op zo’n 2.5 km van ons Grand Café Hotel bevindt zich onze Boshut. Wat u zich hierbij moet voorstellen: een houten hut in het midden van het bos op de Veluwe. De paarden en onze eigen Schotse Hooglanders kudde loopt vrij rond op het terrein van de ‘Seintoren’. Uiteraard voor de regenachtige dagen beschermd door een stevig zeil en voor de koude dagen uitgerust met een groot vuur. Inspirerend en back-to-basic!

De Boshut is als locatie te reserveren voor een teambuildingsactiviteit, outdoor activiteiten of bijvoorbeeld ons Donker Winteravontuur.

Donker Winteravontuur @ De Boshut

Start met een heerlijke warme winters 3-gangen diner bij Kruller.
(huisgemaakte knoflooksoep/ runderstoof/ warm chocoladetaartje)
***
Onze Landrover rijdt voor om jullie te droppen… waar, tja…, dat blijft de vraag.
***
Grijp je GPS en zoek je weg naar De Boshut, zorg er wel voor dat je onze Jeeps niet nogmaals ziet, hij pikt je op en dropt je rustig ergens anders. En geloof ons, je wilt niet als laatste in de gezellige Boshut aankomen.
***
Eenmaal De Boshut gevonden wacht jullie een heerlijk knapperend vuur, warme chocolademelk, glühwein, Jagermeister en een lekkere borrelhap!
Duur 4.5 uur (incl.diner, dropping en borrelhap in De Boshut), minimaal 20 personen a 47.5 p.p.

Is het echt zo leuk in de winter in De Boshut? Ja dus! Bekijk – hier – een fantastische verjaardag in december!

Dropping per Landrover

Dropping met onze Landrover om per GPS te weg naar De Boshut te vinden
19.5 p.p. (min. 195)
Dropping met onze Landrover om per GPS de weg naar De Boshut te vinden, maar… laat je niet vangen door de Landrover, want dat betekent terug naar start.
24.5 p.p. (min. 245)
Voor gebruik van De Boshut vragen wij een vergoeding van 275 per dagdeel (inclusief benodigd hout om lekker te roken en stoken).

Ook naar de boshut?

Wilt u direct onze boshut boeken of meer weten? Neem telefonisch contact met ons op via 0318-591231 of vul het contactformulier in.
Meer weten