Veelgestelde vragen

Is er een lift?
Helaas beschikken onze accommodaties niet over een lift. De eerste Veluwse klim maakt u dan ook bij ons. Uiteraard helpen wij u graag met de bagage.

Kan ik fietsen huren?
U kunt zeker fietsen bij ons huren. Graag vernemen wij uw voorkeur voor een heren- en/of damesfiets, reguliere fiets of ebike en de betreffende dag(en).
Voor een reguliere fiets rekenen wij 10 p.d. en voor een ebike 22.50 p.d. Als u in ons hotel overnacht, krijgt u van ons een kaart met de knooppunten.

Is er een afgesloten fietsenstalling?
Bij ’t Witte Hoes bevindt zich een afsluitbare fietsenstalling

Hoe bereik ik het hotel per openbaar vervoer?
Ons hotel is bereikbaar via treinstation Ede-Wageningen en treinstation Arnhem Centraal. Vanuit daar kunt u per bus naar halte Otterlo Centrum en dan vindt u ons hotel na 100m.
Vanuit Ede-Wageningen kunt u bus 108 richting Apeldoorn nemen en vanuit Arnhem Centraal bus 105 richting Barneveld.

Kan ik een cadeaubon kopen?
Dat kan zeker! Graag vernemen wij wat u cadeau wenst te geven, de ontvanger, de gulle gever en het factuuradres. Tot slot ontvangen wij graag het adres waar wij de cadeaubon naar toe mogen sturen.

Hoe kan ik iemand verrassen?
Ook dat kan zeker! Alles is te regelen. Wat wij graag willen weten is het te besteden bedrag en waar u aan denkt. Om u een beetje op weg te helpen: een bos bloemen, fles wijn, huisgemaakte taart, picknickmand voor een dagje weg etc.

Zijn huisdieren welkom?
Huisdieren zijn bij ons van harte welkom. Wel vragen wij en vergoeding van 10 per huisdier per nacht.

Kan ik mijn reservering nog annuleren?
U kunt uw reservering ten alle tijden annuleren. Hoe korter de termijn voor dag van aankomst hoe hoger de kosten. De voorwaarden vindt u onder de volgende link.