De Boswachter op de Veluwe

Een frisse neus halen met de boswachter?
De boswachter is een geschikte tijdsbesteding voor zowel vergadergasten als voor diegene die een weekendje weg zijn. Onze boswachters laten u tijdens een wandeling of fietstocht graag al het moois van de Veluwe zien. Er wordt voor elk gezelschap wel wat wil(d)s geboden. Een paar opties…

Wandelen met de boswachter

Wilt u met uw eigen gezelschap, familie, bedrijfsuitje, vriendenclub of wie dan ook een leuke wandeling ondernemen onder begeleiding van onze boswachter? Wandelingen van 2 a 2,5 uur worden aangeboden a 135,- per gezelschap (tot 20 personen).

Wild spotten per Segway

Een bijzonder leuke en originele manier om wild te spotten is per Segway. Buiten het feit dat dit een uniek vervoersmiddel is, is deze ook nog eens geruisloos waardoor de kans op het zien van onze wilde bewoners vergroot is. De Segway-tours bieden wij aan dankzij onze samenwerking met onze stoere broer Otterlo Events..

Op pad met de boswachter tijdens uw verblijf in Otterlo?

Wij hebben diverse arrangementen om uw verblijf compleet te maken. Reserveer direct online bovenaan deze pagina of neem contact op via het contactformulier.