Kindvriendelijk hotel op de Veluwe

Slapen in een kindvriendelijk hotel op de Veluwe, dat is voor alle kinderen een feestje en voor ons ook! Wij zijn dol op enthousiaste jonge gastjes en kijken uit naar jouw komst naar de Veluwe. Want, wie wil er nu niet met papa, mama, opa of oma in een hotelletje slapen? Wij doen in elk geval hard ons best jou een hele leuke tijd op de Veluwe te bezorgen en wie weet blijf je zelfs wel bij ons eten.

Kleine gasten in hotel Kruller

We ontvangen bij Grand Café Hotel Kruller gasten van 0 tot over de 100 jaar. Om voor iedereen het verblijf voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken, bieden we de mogelijkheid om een babybedje of extra bed op de kamer te plaatsen. Onze Van Gogh-kamer heeft zelfs een stapelbed! Wanneer u met minimaal twee volwassenen op een kamer overnacht, dan kan uw kind voordelig of zelfs gratis bij u op de kamer slapen.

Speciale prijzen voor jonge gasten:
  • Kinderen van 0 tot 3 jaar gratis
  • Plaatsen van een babybedje 15
  • Kinderen van 4 tot 12 jaar 29.5
  • Kinderen vanaf 12 jaar 59.5
Bekijk ook onze familiekamers eens! En blijven jullie gezellig eten in ons restaurant? We hebben een speciaal kindermenu, zodat iedereen lekker kan smikkelen en smullen. Daarnaast hebben we een aantal leuke activiteiten op de Veluwe voor gezinnen met kinderen voor u op een rijtje gezet.

Met kinderen naar de Veluwe?

Van plan om met het gezin naar de Veluwe te gaan? Bij ons zijn kinderen van harte welkom! Reserveer direct online bovenaan deze pagina of neem contact op via het contactformulier.