Wat is er te doen op de Veluwe?

Agenda met activiteiten en evenementen in en rondom Kruller

In de omgeving van Grand Café Hotel Kruller is elke dag veel te beleven. Het Nationaal Park De Hoge Veluwe, Museonder, Jachthuis Sint Hubertus, Kröller-Müller Museum en Het Nederlands Tegelmuseum zijn een greep uit de bezienswaardigheden. Met deze agenda helpen wij u hopelijk weg naar een heerlijk verblijf op de Veluwe.

11, 12, 18, 19 december | SCHARREL-DEN ZAGEN

Op 11, 12, 18 en 19 decmber is Nationaal Park de Hoge Veluwe de plek om een een échte scharrel-den te gaan zagen. Het is niet alleen een leuk gezinsuitje, ook de natuur in het Park is hiermee geholpen. De dennenbomen groeien namelijk op de open stuifzandgebieden van het Park. Als de bomen daar niet verwijderd worden, zal dit bijzondere landschap dichtgroeien en verdwijnen.

tot 29 december | PRIVATE DINING


Dat ons Grand Cafe om 17.00 uur moet sluiten, gaat de pret niet drukken. Hier hebben wij de tafel gezellig voor u gedekt. Robin, Marina, Bas en Samira hebben een dagelijks wisselend keuze menu voor u welke wij woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag serveren op de hotelkamer. Ook tweede kerstdag serveren wij diner op de hotelkamer.
18.30 uur voorgerecht
19.00 uur hoofdgerecht
19.30 uur nagerecht en/of kaas
3-gangenmenu 35.00

25 & 26 december | KERSTBRUNCH


Op eerste en tweede kerstdag kan er, zoals u van ons gewendt bent, weer heerlijk worden genoten van een kerstbrunch. Verschillende lekkernijen worden voor u klaargemaakt, op tafel gezet en uitgeserveerd.
Wij serveren de kerstbrunch tussen 11.30 uur en 17.00 uur. Wilt u een voorproefje van de brunch? Kijk dan hier verder.

25 & 26 december | KERSTDINER | CANCELLED


Helaas is het kerstdiner niet mogelijk meer vanwege de maatregelen rondom Covid. Wij serveren wel beide kerstdagen een 3-gangen diner op uw hotelkamer. Trek de stoute schoenen aan en kom lekker wandelen, ontbijten, lunchen en dineren in eigen pricate dining.

30 december tot 14 januari | WINTERSLAAP


Een winterslaap voor ons team en dan zijn wij er straks fris, fit en fruitig weer voor u!