Eten in 't Witte Hoes

't Witte Hoes beschikt over een huiskamerrestaurant. De huiskamer van de historische villa, biedt een knusse setting voor uw lunch, brunch, high tea, diner of feestavond met besloten gezelschap in hartje Otterlo. De voormalige dokterswoning heeft een warme, klassieke sfeer met een knipoog naar de Veluwe en haar jacht. Een van de laatste huisartsen die er o.a. praktijk heeft gehouden was immers een fervent jager.

Voor een zittend diner is er ruimte voor maximaal 40 personen. Feestavonden bieden gelegenheid tot maximaal 100 personen. 't Witte Hoes opent haar deuren voor gezelschappen vanaf 20 personen. Een tijdige reservering is dan ook gewenst. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op of neem ook eens een kijkje op de website van 't Witte Hoes.

Het is ook mogelijk om een kookworkshop te volgen in 't Witte Hoes. Onze chef-kok zal u en uw gezelschap meenemen de keuken in om samen een heerlijk diner te bereiden. Kijk voor meer informatie over de kookworkshop ook op de website van 't Witte Hoes.

Lunchen of dineren in een privévilla met uw gezelschap?

Meer informatie over de mogelijkheden bij 't Witte Hoes? Neem contact op via het contactformulier of bel naar 0318 591 231.