Vincent van Gogh menu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vincent van Gogh menu

Vincent van Gogh leeft in 2015 meer dan ooit tevoren lijkt het. In 2015 is het 125 jaar geleden dat Vincent van Gogh overleed. In het kader van het Van Goghjaar 2015, met als thema ‘125 jaar inspiratie’, presenteert het Kröller-Müller Museum de tentoonstelling Van Gogh & Co. Dwars door de collectie. Niet alleen voor het Kröller-Müller Museum is Vincent van Gogh een bron van inspiratie.

Onze heren van de keuken hebben zich ook laten inspireren door Vincent van Gogh en hebben elk seizoen een nieuw Van Gogh menu in petto.

Van Gogh Lente Menu €23.50 p.p.
– Soep van Bataat (zoete aardappel) met gebakken ui
– Runderstoof met Veluwse Schavuyt (lokaal bier), grove boerengroenten en aardappelpurree
– Affogato, vanille ijs, espresseo en gekarameliseerde noten
Uiteraard staat de Vincent Van Gogh wijn op uw te wachten. Tot snel?

Kröller-Müller Museum – Vincent van Gogh & Co in het Kröller-Müller Museum

Wilt u een combinatie maken tussen een bezoek aan de tentoonstelling Vincent van Gogh & Co in het Kröller-Müller Museum en een nachtje (of nachten) weg? Reserveer dan ons Van Gogh & Co arrangement.

De Smaak van Van Gogh

De Smaak van Van Gogh is een initiatief van de gemeente Ede en haar ondernemers met als streven een ‘proeftuin’ worden voor food, cultuur en natuur. Het initiatief maakt officieel deel uit van het Van Gogh-jaar 2015, ‘125 jaar inspiratie’ en wordt ondersteund door het Kröller-Müller Museum, eigenaar van de tweede grootste Van Gogh-collectie ter wereld. De Smaak van Van Gogh bundelt in Ede/ Otterlo al haar sterke punten: natuur, cultuur en food worden versmolten tot een geheel waarbij iedereen betrokken kan zijn.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]