[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Moorddiner

“WhoDunnit” een moorddinerspel met humor, confrontatie en sensatie…

In het moorddiner bevindtu zich op een luxe motorjacht dat voor anker ligt voor de Franse zuidkust. Alle opvarenden aan boord van het jacht, “Hot News” geheten, staan onder verdenking van de moord op Claus Lazer, de gastheer en eigenaar van “Hot News”. Wie heeft de moord op zijn of haar geweten? En…wat was het motief?

U zult liegen, bedriegen, flirten en charmeren om uw eigen onschuld te bewijzen.

Een aantal karakters:
Helen Lazer (18 jaar)
Dochter van Claus — Een zeer mooie jongedame met een figuur om van te dromen. Zij gaat spaarzaam gekleed (in bikini). Als de gelegenheid dat niet toelaat, draagt zij alleen een zwart strak mini jurkje.

Lynn Brown (34 jaar)
Juriste — Een pittige dame. Ze kleedt zich in een mantelpakje. Als juriste zorgt zij ervoor dat zij “situaties” in de hand heeft.

John Miller (42 jaar)
Chef-kok — Een kok die “overal” variatie aan weet te geven. Hij gaat gekleed in een wit tenue en draagt een bril. Aan zijn ogen mankeert er “verder” niets.

Het moordspel kan vanaf 8 personen worden gespeeld en is door de betrokkenheid van alle deelnemers uiterst geschikt voor een familiefeest, personeelsfeestje, vrijgezellenfeestje en andere gelegenheden die om interactie en hilarische momenten vragen. Het maximale aantal rollen in het spel is 12. Bent u met meer personen? Dan kunt u dubbelrollen spelen of meerdere spellen naast elkaar. Het WhoDunnit moorddiner is mogelijk vanaf € 42,50 per persoon (incl. spelruimte, een 3-gangen diner, de spelleiding en het spel). Voor meer info kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

 

[/vc_column_text][dt_gap height=”20″][dt_call_to_action content_size=”normal” text_align=”left” background=”plain” line=”true” style=”1″ animation=”scale”]

Offerte aanvragen

Enthousiast geworden en vrijblijvend benieuwd? Gezien de diversiteit aan vergadermogelijkheden, maken wij graag een offerte op maat.[dt_button size=”medium” animation=”none” icon=”” icon_align=”left” color=”” link=”https://www.kruller.nl/vergaderlocatie-op-de-veluwe/offerte-vergaderzaal/” target_blank=”false”]Offerte aanvraag[/dt_button][/dt_call_to_action][/vc_column][/vc_row]