DAKAR Event & Teambuilding

Houdt u van uitdaging, snelheid, zand, samenwerken, gezelligheid en bent u niet bang voor een paar vieze schoenen? Kies dan een DAKAR programma op maat! Met o.a. Henk en Edwin, ervaren Le Dakar coureurs, beleeft u een kleine Le Dakar op Hollandse bodem.  Afhankelijk van het aantal deelnemers  en gewenste duur van het programma kunnen we de volgende onderdelen aanbieden:

Behendigheid is een vereiste ...
1. Rijden in een rally jeep: u rijdt een route volgens road boek, op tijd, in een 14 hectare groot bos.

Hoe is uw navigerend vermogen?
2. Zelf een route rijden van 20km met verschillende terreinvoertuigen volgens road boek (bolletje-pijltje), grotendeels over onverharde wegen.

Hoe is het gesteld met de competitie?
4. Racen met radiografisch bestuurbare auto's.

Een ervaring rijker!
5. Meerijden met 'De' Dodge. De Dodge heeft Le Dakar gereden en geeft spectaculaire demonstraties.

Het programma vindt plaats bij De Boshut en duurt zo'n 4 uur. Het programma is inclusief ontvangst met koffie/ thee en koeken en Boshut BBQ ter afluiting. De Boshut BBQ bestaat uit: brood, dippers, sauzen aardappelsalade, pastasalade, fruitsalade, hamburgers, sate, worstjes (uiteraard is de BBQ zo compleet te maken als u wenst). Op basis minimaal 40 personen is de prijs €125.00 p.p.


Offerte aanvragen?

Enthousiast geworden en vrijblijvend benieuwd? Gezien de diversiteit aan mogelijkheden (met name m.b.t. de BBQ), maken wij graag een offerte op maat.