Sinterklaas in Kruller

Lunchen met Sinterklaas op 5 december in Kruller

Sinterklaas komt dit jaar op 21 november aan in Otterlo. Wij vinden het een grote eer dat Sinterklaas dit jaar bij ons in ‘Kruller’ komt lunchen op 5 december. Speciaal voor Sinterklaas gaan wij een lunch serveren en zijn grootste fans tot 7 jaar mogen aanschuiven! Deze bijzonder gezellige lunch start om 12.00 uur.

Schuif met Sinterklaas en zijn pieten aan tafel en geniet van: broodjes, zoet & hartig beleg, appeltjes, mandarijnen, hartige banketletter, strooigoed, melk en limonade a €6.50 p.p. (tot 7 jaar).

Aan papa’s en mama’s, broers en zussen is ook gedacht. Kom (optioneel) genieten van een ‘echte’ Sinterklaas High Tea met o.a. ‘worteltjestaart’ van amerigo, pepernoten tiramisu, heerlijke sandwiches, tunnbrood, strooigoed, chocolademelk, koffie en thee a €17.50 (t/m 12 jaar €8.75).

Reserveren
Reserveren kan per mail via info@kruller.nl onder vermelding van jullie namen en leeftijden (vol = vol). Tevens ontvangen wij graag en anekdote over de grote fans van Sinterklaas om jullie zoon/ dochter een erg leuke lunch te mogen bezorgen.