Wat onze dinerkaart was en waar u aan kunt denken als lekkerbek...

Voorgerechten


Gerookte runder rib-eye, kimchi, taugé, wortel en gepofte zwarte rijst 14.50
Krabsalade, Granny Smith appel, dragon en venkel 14.50
Coppa van wildzwijn, witlof, cranberry dressing 11.50
Traditionele rundercarpaccio 12.50
Tomatensoep uit eigen keuken 8.00
Soep van de dag 8.00


Hoofdgerechten


Vis van de Dag, wij vertellen u graag wat wij gevangen hebben, nou ja, er gevangen is …… 22.50
Wildzwijnfilet, jus van kardemon, seizoensgroente en aardappel 23.50
Rundersukade met eigen jus 21.50
Hertenrugfilet met wild jus 25.00
Gekonfijte eendenbout 22.50
Huisgemaakte vegetarische quiche met seizoensgroente en aardappel 21.50
Bovenstaande wordt geserveerd met groente van het seizoen en aardappel

Nagerechten


Dessert van de Chef 8.50
Kaasplankje 12.50
Chocoladetaart, sesam en miso karamel 9.50

Komt u eten met uw gezelschap of wilt u zich orienteren op onze mogelijkheden voor (zakelijke) groepen? Neemt u dan vooral contact met ons op.