Dineren op de Veluwe in Grand Café Hotel Kruller

Dé plek voor een overheerlijk diner in Otterlo naast Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum.

We houden ervan om binnen de bekende kaders, net even iets speciaals te doen. Een extra twist, een kleine nuance ... Wat dacht u van een vers bereide burger met vlees van onze eigen Schotse Hooglanders? Overnacht u bij ons in het hotel op basis van half pension, ook dan kunt u gebruikmaken van onze volledige dinerkaart. Wanneer u komt dineren met 10 personen of meer, dan maken wij graag samen met u een keuzemenu bestaande uit drie keuzes per gang.
VOORGERECHTEN
Geitenkaas
Quiche met geitenkaas, walnoot, vijg, veldsla en balsamico (v) 9.5
Eend
Gerookte eendenborst, loempia van gekonfijte eendenbout en korianderdressing 10 (+1)
Champignon
Gevuld met roomkaas, gerookte knoflookmayonaise en brioche toast 9.5
Carpaccio
Van het rund, Brandrood kaas, rucola, pijnboompitjes en truffelmayonaise 10
Zalm
Gerookt, aardappelsalade en saffraanmayonaise 10
Zwijn
Ham van zwijn, jonge sla en kweeperenkonfijt 10 (+1)

SOEPEN
Pomodori
Geroosterde tomaat met basilicumolie (v) 7
Kaas
Brandroodkaas met bosui (v) 7
Paddenstoelen
Heldere paddenstoelenbouillon, shi-i-take en kastanjechampignons (v) 7
De soepen worden geserveerd met foccacia

HOOFDGERECHTEN
Kogelbiefstuk
Gekarameliseerde witlof, friet en portjus 19.5
Vegan kapsalon
Bataat frites, rode biet, wortel, srirachasaus (v) 17
Portobello
Linguine, zwarte olijven, tomaat, mozzarella, knoflook-basilicumolie (v) 17
Zeebaars
Gegrild, zoete aardappelcrème en paddenstoelen 22 (+3)
Wildstoof
Geserveerd met aardappelpuree, eigen wildzwijnrookworst, rode kool en stoofpeer 19.5
Kabeljauw
Geroosterde bospeen, aardappelpuree en vandouvansaus 19
Pulled Pork
Koteletjes van speenvarken, rode kool, aardappelpuree, gekarameliseerde appel 19
Sate
Gemarineerde kippendijen, kroepoek, pindasaus, atjar, gebakken uitjes en friet 18.5
Hertenbiefstuk
Biefstuk van hert vers van de Veluwe met bataat, kastanjechampignons en cranberryjus 23 (+3)

Puntzak friet 3.5
Puntzak zoete aardappelfriet
Frisse seizoenssalade


NAGERECHTEN
Banaan
Uit de oven, marshmallows, fudge, chocola en bananenroomijs 7.5
Appel
Appelcrumble, rozijnen, gesuikerde amandel en vanille ijs 7.5
Chocola
Warme chocoladetaart, sinaasappelstroop en sinaasappelsorbet 7.5
Tiramisu
Huisgemaakte traditionele tiramisu 7.5
Bosvruchten
Pavlova, bosvruchtenmousse, bosvruchtenijs en meringue 7.5
Kaas
Stroese dame, Schavuyt Tripel, Brandrood, oudwijker Fiore, Bleu de Wolvega, brood en appelstroop 13 (+5)


Uw eigen 3-gangendiner samenstellen?
Dat kan voor 30 p.p.

Eventuele meerprijzen staan vermeld (tussen haakjes)


Tafel reserveren? Regel het direct online!

Wilt u een tafel reserveren voor uw diner of feestje? Wij raden u aan tijdig te reserveren, zeker in het weekend, dan weet u zeker dat wij op u rekenen.