Dineren op de Veluwe in Grand Café Hotel Kruller

Dé plek voor een overheerlijk diner in Otterlo naast Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum.

We houden ervan om binnen de bekende kaders, net even iets speciaals te doen. Een extra twist, een kleine nuance ... Wat dacht u van een vers bereide burger met vlees van onze eigen Schotse Hooglanders? Overnacht u bij ons in het hotel op basis van half pension, ook dan kunt u gebruikmaken van onze volledige dinerkaart. Wanneer u komt dineren met 10 personen of meer, dan maken wij graag samen met u een keuzemenu bestaande uit drie keuzes per gang.
VOORGERECHTEN
Geitenkaas (v) 9.5
Crème brûlée, rode biet, Granny Smith en Pedro ximinez
Gegrilde kip 11.5
Gefermenteerde little gem, bacon en Parmezaan
Champignon (v) 9.5
Gevuld met roomkaas, gerookte knoflookmayonaise en brioche toast
Carpaccio 10
Van het rund, Brandrood kaas, rucola, pijnboompitjes en truffelmayonaise
Zalm 11.5 (+2)
Soja gemarineerd, sesam/peper kletskop en mayonaise van zeekraal
Buikspek 11.5 (+2)
Knolselderij, zoete uitjes, beukenzwam en hazelnoot

SOEPEN
Pomodori (v) 7
Geroosterde tomaat en basilicumroom
Pompoen-pastinaak 7
Chorizo en chiliolie
Uiensoep (v) 7
Klassiek geserveerd met een kaascrouton
De soepen worden geserveerd met foccacia

HOOFDGERECHTEN
Gegrilde kogelbiefstuk 21
Bospeen, friet en peperroomsaus
Vegan kapsalon (v) 18.50
Bataat friet, rode biet, wortel, srirachasaus en jackfruit
Portobello (v) 18.50
Linguine, zwarte olijven, tomaat, mozzarella en knoflook-basilicumolie
Tongschar 22 (+3)
Met kalfssukade, stamppot van bataat en postelein
Wildstoof 19.5
Geserveerd met aardappelpuree, eigen wildzwijn rookworst, rode kool en stoofpeer
Skrei 19
Op de huid gebakken kabeljauw, vergeten groenten en mosterdbotersaus
Boerderij eend 22 (+3)
Filet gebakken, stroopjus, paddenstoelenstrudel en aardappelgratin
Sate 18.5
Gemarineerde kippendijen, kroepoek, pindasaus, atjar, gebakken uitjes en friet
Gegrilde tournedos 28.5 (+6)
Biefstuk van de haas, aardappelgratin, spek en uienjus

Aardappeleters
Puntzak friet 3.5
Puntzak zoete aardappelfriet 5.5

(V) Gerecht is vegetarisch
NAGERECHTEN
Crème brûlée 7.5
Van steranijs met gekonfijte ananas
Appel 7.5
Appelcrumble, rozijnen, gesuikerde amandel en vanille-ijs
Cheesecake 7.5
Karamel-fudge,en walnotenijs
Ferrero rocher 7.5
Grote soes gevuld met Amaretto parfait omhuld met pindachocolade krokant
Bosvruchten 7.5
Pavlova, bosvruchtenmousse, bosvruchtenijs en meringue
Kaas 13 (+5)
Stroese dame, Schavuyt Tripel, Brandrood, Oudwijker Fiore, Bleu de Wolvega, brood en appelstroop

KOFFIERONDJE BUITEN DE GRENZEN
Irish 7
Koffie met Jameson, bruine suiker en slagroom
Spanish 7
Koffie met Tia Maria en slagroom
Italian 7
Koffie met Amaretto en slagroom
French 7
Koffie met Grand Marnier en slagroom
D.O.M 7
Koffie met Dom Benedictine en slagroom

Tafel reserveren? Regel het direct online!

Wilt u een tafel reserveren voor uw diner of feestje? Wij raden u aan tijdig te reserveren, zeker in het weekend, dan weet u zeker dat wij op u rekenen.