Dineren op de Veluwe in Grand Café Hotel Kruller

Dé plek voor een overheerlijk diner in Otterlo naast Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum.

Wij serveren tijdens deze bijzondere periode een dagelijks wisselend 3-gangen keuze menu met 4 keuzes per gang. Daarnaast willen wij jullie natuurlijk geen 'wilde' tijden onthouden in deze rustige periode, dus u kunt zeker genieten van ons wildmenu.
Schilder je eigen 3-gangen keuzemenu in onze kaart voor 32.5 p.p. (eventuele meerprijzen zijn vermeld tussen haakjes) en 'go wild' voor 38.5 p.p..
WILDMENU 38.5
Wild zwijn
Rillette, boerenbrood, uiencompote en cornichons
Wildbouillon
Huisgetrokken wildbouillon met oesterzwam en bosui
Eendenborst
Herfstgroenten, aardappelpuree, portjus
Karamel cheesecake
Lysannes cheesecake met karamel en hazelnotenijs
Krullers andere dagmenu
VOORGERECHTEN
Tarte Tatin (v)
Rode biet, geitenkaas, rucola en walnoten
Carpaccio
Van het rund, rucola, kaas en truffelmayonaise
Eend
Gerookte eendenborst, loempia van gekonfijte eendenbout en korianderdressing
Zeebaars
Gegrild, kruidensla, zure komkommer, mayonaise van zeekraal

HOOFDGERECHTEN
Saffraanrisotto
Gegrilde courgette, paprika, rucola en parmezaanschuim
Bulletproof
Gegrilde kogelbiefstuk, aardappelgratin, groenten, knoflookjus of Bleu d’Auvergne
Hert
De befaamde spies, bataat, gekarameliseerde witlof, kastanjechampignons en cranberriejus
Dorade en gamba
Saffraanrisotto, gegrilde groenten en kreefstenschuim

NAGERECHTEN
Appelcrumble
Rozijnen, gesuikerde amandelen en kaneelijs
Karamel cheesecake
Lysannes cheesecake met karamel en hazelnotenijs
Kaasplank
Stroese dame, Brandrood, camembert, Bleu d’Auvergne, kletzenbrood en appelstroop
Krullers ene dagmenu
VOORGERECHTEN
Champignons (v)
Onze klassieker, warm uit de oven met roomkaas gevuld, salade en knoflookmayonaise
Pastrami
Van rund uit het binnenveld, creme van courgette, geroosterde paprika
Hert
Gerookt hert, knolselderij crème, geroosterde hazelnoot
Zalm
Gerookte zalm, kruidensla en saffraanmayonaise

HOOFDGERECHTEN
Fish en chips
Gefrituurde tongscharfilet, friet, salade en ravigottesaus
Wildstoof
Met ons eigen wild zwijn rookworstje, aardappelpuree, rode kool en stoofpeer
Burger van 100% Schotse hooglander
Burger van de grill, broodje en friet. Keuze uit 2 toppings: bacon & ei of Bleu d’Auvergne
Camembert (v)
Uit de oven, crudité, boerenbol, pruimencompote en walnoten

NAGERECHTEN
Chocola
Lavataart, gekonfijte ananas en kokosroomijs
Bosvruchten
Pavlova, bosvruchtenmousse, bosvruchtenijs en meringue
Kaasplank
Stroese dame, Brandrood, camembert, Bleu d’Auvergne, kletzenbrood en appelstroop