Borrel, high tea of high wine op de Veluwe

Hebt u al eens aan een gezellige borrel, high tea of high wine gedacht na een bezoek aan Nationaal Park De Hoge Veluwe of het Kröller-Müller Museum?

Borrelen, babbelen of iets vieren met een bittergarnituur in Otterlo? Dat kan! Met een mooie fietstocht in de benen of na een stevige wandeling is het tijd voor ontspanning. Schuif bij ons naar binnen en babbel nog even na over de leuke, gezellige en mooie dag onder het genot van een van onze ‘Babbelhappen’. Strijk neer in onze lounge, makkelijke fauteuils, aan de bar of aan een van onze stamtafels! En na de borrel, kunt u natuurlijk lekker blijven dineren of overnachten in ons hotel. Ook voor een high tea of high wine op de Veluwe kunt u bij ons terecht.Uw volgende borrel of receptie op de Veluwe

Wilt u een borrel of receptie op de Veluwe organiseren. Kijk dan hier eens op onze speciale pagina met de mogelijkheden bij Kruller.

Borrel, high tea of high wine reserveren? Regel het online!

Wilt u een tafel reserveren voor uw borrel, high tea of high wine? Reserveer dan uw tafel direct online! Wij raden aan op tijd uw tafel te reserveren, zeker in het weekend. Dan weet u zeker dat wij op u rekenen.