[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Eten in ons Grand Cafe Restaurant Kruller, hartje Otterlo

Even gezellig bijkletsen met een drankje in ons Grand Café of een lekkere hap eten in ons restaurant tegenover de kerk in Otterlo! Wij heten u van harte welkom voor een ontbijt, lunch, borrel of diner. Wij serveren verschillende ‘Kruller’ Klassiekers, seizoensgerechten en allemansvrienden.

Begin uw avond tafelen aan de bar of onze stamtafel met een lekker aperitief. Schuif vervolgens lekker aan een tafeltje aan het raam of plof met uw hele gezelschap op de bank. Bent u met een groter gezelschap? Dan is het misschien leuk om in uw eigen besloten dinerruimte neer te strijken.

Wij werken graag samen met lokale leveranciers. Zo behoren Zuivelboerderij IJsseloord, Slagerij Gijs Wilbrink, Groente en Fruithandel Gert van Eldik en de Veluwse Aspergeboerderij tot onze vaste groep leveranciers. Heeft u een gluten- of lactose intolerantie? Geen enkel probleem voor ons!

Wij zijn 7 dagen per week geopend voor van 7.00 tot 23.00 (of wellicht tot de kleinere uurtjes). Onze keuken is geopend op de volgende tijden:

Ontbijt 7.00 – 10.00 (za en zo 7.30 – 10.30)
Lunch 12.00 – 17.00
Diner 17.00 – 21.00

 

[/vc_column_text][dt_gap height=”20″][dt_call_to_action background=”plain” line=”true” style=”1″ animation=”scale”]

Tafel reserveren? Regel het direct online!

Wilt u een tafeltje reserveren voor uw diner of uw feestje? Reserveer dan uw tafel direct online! Wij raden aan op tijd uw tafel te reserveren, zeker in het weekeinde. Dan weet u zeker dat er plaats voor u is.
[dt_button size=”big” animation=”none” icon=”” icon_align=”left” color=”” link=”https://www.kruller.nl/tafel-reserveren/” target_blank=”false”]Tafel reserveren[/dt_button][/dt_call_to_action][/vc_column][/vc_row]