[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Drinken in ons Grand Cafe Kruller

Even gezellig bijkletsen met een drankje of een lekkere hap eten!

Ontmoet vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties in ons Grand Cafe Kruller voor een ontbijt, lunch, borrel of diner. Onze oudste herberg van Otterlo, midden in het dorp en tegenover de kerk is een allemansvriend voor iedereen. Onze leestafel ligt vol met boeken en spelletjes om de tijd van de buien en sneeuw in de wintermaanden gezellig door te brengen. En mocht het toch droog, maar frisjes zijn? Schuif dan op ons (verwarmde) terras tegenover het 16e eeuwse kerkje van Otterlo. Ons terras is omringd door lindebomen, zodat het met hoge temperaturen heerlijk vertoeven is in de schaduw.

Geniet van een heerlijke kop koffie tijdens het lezen van de krant van vandaag. Misschien met huisgemaakt appelgebak of onze, inmiddels bekende, cheesecake? Plof na een mooie wandeling op het terras en geniet van een welverdiende ‘Hugo’ of kies voor ons ‘wijnmaatje’ tijdens het diner. ’s Avonds weer eens gezellig met de mannen een biertje pakken? Wij hebben Lupulus op grote fles, een aanrader! En geniet hierbij van een van onze ‘Babbelhappen‘ en een gezellige avond is binnen.

Wij zijn 7 dagen per week geopend voor van 7.00 tot 23.00 (of wellicht tot de kleinere uurtjes). Onze keuken is geopend op de volgende tijden:

Ontbijt 7.00 – 10.00 (za en zo 7.30 – 10.30)
Lunch 12.00 – 17.00
Diner 17.00 – 21.00

Wist u dat al kunt overnachten vanaf €39.50 p.p.p.n. in ons hotel?[/vc_column_text][dt_gap height=”20″][dt_call_to_action background=”plain” line=”true” style=”1″ animation=”scale”]

Tafel reserveren? Regel het direct online!

Wilt u een tafeltje reserveren voor uw diner of uw feestje? Reserveer dan uw tafel direct online! Wij raden aan op tijd uw tafel te reserveren, zeker in het weekeinde. Dan weet u zeker dat er plaats voor u is.
[dt_button size=”big” animation=”none” icon=”” icon_align=”left” color=”” link=”https://www.kruller.nl/tafel-reserveren/” target_blank=”false”]Tafel reserveren[/dt_button][/dt_call_to_action][/vc_column][/vc_row]