Ontbijten, lunchen, borrelen en dineren op de Veluwe


Hotel Kruller ligt naast Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum en is al sinds 1848 in functie als herberg. Simple but good food met veel lokale producten en een knipoog. Wij ontvangen u momenteel graag voor een uitgebreid ontbijt. Van woensdag tot en met zondag kunt u lekker komen lunchen en van woensdag tot en met zaterdag ook dineren.

Lokale producten

Wij werken graag samen met lokale leveranciers. Zo vindt u bij ons producten van Slagerij Wilbrink, Gert van Eldik Groente & Fruit en De Veluwse Aspergeboerderij. Ook producten van onze eigen Schotse Hooglanders maken deel uit van het aanbod. Tevens is het Boerenhart een trouwe partner. Coöperatie Boerenhart vindt dat boeren een eerlijke prijs moeten krijgen en waardering voor de (h)eerlijke producten … en dat vinden wij ook!
Dineren en borrelen in Grand Café Hotel Kruller

Stadse huiskamer midden in Otterlo

Grand Café Hotel Kruller is oudste herberg van Otterlo, midden in het dorp en tegenover het 16e-eeuwse kerkje. Kies voor borrelen aan de bar, even rustig lezen in De Bieb, bijkletsen op de banken of tot rust komen in de loungehoeken. Pak er een boek bij of speel een gezellig spelletje. Het grootste gedeelte van het jaar kunt u ook heerlijk buiten op het terras zitten. Bij fris weer is deze verwarmd en in de zomer is de temperatuur in de schaduw van de lindebomen zeer aangenaam.

Ontbijt | Overnachtingen
Dagelijks van ma t/m zo van 7.30 tot 10.00 uur
Lunch
Woe t/m zo 12.00 tot 15.00 uur
Diner
Woe t/m za 18.00 tot 20.00 uur
Reserveringen voor lunch en diner nemen wij terplekke aan bij de deur.