Ontbijten, lunchen, borrelen en dineren op de Veluwe


Hotel Kruller ligt naast Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum en is al sinds 1848 in functie als herberg. Simple but good food met veel lokale producten en een knipoog. Wij ontvangen u momenteel graag voor een uitgebreid ontbijt, lunch of diner.

Lokale producten

Wij werken graag samen met lokale leveranciers. Zo vindt u bij ons producten van Slagerij Wilbrink, Gert van Eldik Groente & Fruit en De Veluwse Aspergeboerderij. Ook producten van onze eigen Schotse Hooglanders maken deel uit van het aanbod. Tevens is het Boerenhart een trouwe partner. Coöperatie Boerenhart vindt dat boeren een eerlijke prijs moeten krijgen en waardering voor de (h)eerlijke producten … en dat vinden wij ook!

Stadse huiskamer midden in Otterlo

Grand Café Hotel Kruller is oudste herberg van Otterlo, midden in het dorp en tegenover het 16e-eeuwse kerkje. Kies voor borrelen aan de bar, even rustig lezen in De Bieb, bijkletsen op de banken of tot rust komen in de loungehoeken. Pak er een boek bij of speel een gezellig spelletje. Het grootste gedeelte van het jaar kunt u ook heerlijk buiten op het terras zitten. Bij fris weer is deze verwarmd en in de zomer is de temperatuur in de schaduw van de lindebomen zeer aangenaam.

Ontbijt | Overnachtingen
Dagelijks van 7.30 tot 10.00 uur
Lunch
Dagelijks van 12.00 tot 15.00 uur
Diner
Private Dining op uw hotelkamer op woe, do, vrij en za

Tafel reserveren? Regel het direct online!

Wilt u een tafeltje reserveren voor uw diner of uw feestje? Reserveer dan uw tafel direct online! Wij raden aan op tijd uw tafel te reserveren, zeker in het weekend. Dan weet u zeker dat er plaats voor u is.