Paasbrunch op de Veluwe

Ook dit jaar kunt u tijdens de paasdagen weer uitgebreid komen brunchen bij Grand Café Hotel Kruller! Of u nu bij ons overnacht of niet, iedereen kan aanschuiven bij Krullers EI-genwijze Paasbrunch op zondag 12 april en maandag 13 april.

Naast een heerlijke brunch, zorgen we ook voor entertainment. Goochelaar Joost zal op beide paasdagen voor vermaak zorgen.


Reserveren voor Krullers EI-genwijze Paasbrunch

Tussen 11.30 en 14.00 uur kunt u met uw gezelschap aanschuiven voor de brunch.
Volwassenen €29.50 p.p./ kinderen van 4 tot 12 jaar €14.75 p.p./ kinderen van 0 tot 3 jaar gratis.

Zeker zijn van een tafeltje? Denk er dan even aan om te reserveren! Geeft u bij uw reservering even door dat het de Paasbrunch betreft?


Paasweekend op de Veluwe

Wilt u niet alleen brunchen, maar er een lekker weekend weg van maken? Kijk dan eens bij onze hotelarrangementen. Wat dacht u van ons Culture-arrangement waarbij de tickets voor het Kröller-Müller Museum en Nationaal Park de Hoge Veluwe alvast geregeld zijn. Of het Kruller en Nationaal Park de Hoge Veluwe arrangement waarbij de tickets voor het nationale park zijn inbegrepen. Genoeg keus om er een heerlijk paasweekend van te maken!

Reserveren voor de Paasbrunch?

Reserveren voor eerste of tweede paasdag? Dat kan via onderstaande button. U kunt natuurlijk ook altijd bellen met 0318 591 231