Kookworkshop op de Veluwe

Een kookclinic als teamactiviteit of als gezellige avond met vrienden en familie, onder begeleiding van onze chef-kok.

Een ware teambuildingsactiviteit, met 'uitdagingen' die op elke werkvloer aangepakt moeten worden. Wie is de ware leider binnen uw keukenbrigade? Wie communiceert duidelijk, zelfs onder druk? Wie houdt het overzicht en heeft gevoel voor timing? Tot slot, zeker niet onbelangrijk, hoe komt uw team tot een verbluffend en smakelijk eindresultaat? Of misschien zoekt u een gezellige avond met vrienden of familie? Samen koken in een professionele keuken. Lekker bij elkaar in de pannen gluren en vooral gezellig kletsen!

Bij onze kookworkshop bereidt u onder het toeziend oog van onze chef uw eigen diner in onze keuken van 't Witte Hoes.
  • Ongeveer 2 uur koken alvorens met elkaar te gaan tafelen.
  • Bereiding van een 4-gangen diner onder begeleiding van onze chef-kok.
  • Hand-out van de te bereiden recepturen.
  • Gezellig diner in onze huiskamer van 't Witte Hoes.

Indien gewenst is het 4-gangendiner uit te breiden met meer gangen. De kookworkshop wordt aangeboden vanaf 59.50 p.p. en met een minimale prijs van 595.00. Deze workshop gaat uit van een 4-gangendiner, begeleiding van onze chef-kok en een hand-out met recepturen. Uiteraard verzorgen wij een kookschort voor u. Kijk voor meer informatie ook eens op de website van 't Witte Hoes.

Kookworkshop op de Veluwe?

Meer informatie over de mogelijkheden bij 't Witte Hoes? Neem contact op via het contactformulier of bel naar 0318 591 231.