Kindvriendelijk hotel op de Veluwe

Slapen in een kindvriendelijk hotel op de Veluwe, dat is voor alle kinderen een feestje en voor ons ook! Wij zijn dol op enthousiaste jonge gastjes en kijken uit naar jouw komst naar de Veluwe. Want, wie wil er nu niet met papa, mama, opa of oma in een hotelletje slapen? Wij doen in elk geval hard ons best jou een hele leuke tijd op de Veluwe te bezorgen en wie weet blijf je zelfs wel bij ons eten.

Jong gastje met slaap

Jonge gastjes zijn bij ons in alle leeftijden welkom. Wij hebben babybedjes, extra bedden en de kamer Van Gogh heeft zelfs een stapelbed.
0 tot 3 jaar gratis
4 tot 12 jaar 25
Babybedje 10
Vanaf 12 jaar 45

Deze prijzen gelden bij minimaal 2 volwassenen op de kamer.

Bekijk vooral onze familiekamers eens!

Krullers Kulturele Kids


Ben jij een kunstfanaatje? Dan moet je papa en mama echt meenemen naar het Kröller-Müller Museum. Er is een heel leuk dobbelspel om alle kunst van het museum te bewonderen. Er zijn bijvoorbeeld schilderijen van Van Gogh en Picasso, ken je die?

En wist je dat je in de beeldentuin zelfs op kunstwerken mag lopen? Wij denken dat jullie dit een heel tof museum vinden!

In Het Nederlands Tegelmuseum in Otterlo kan je je eigen tegel maken en bakken. Misschien voor in de nieuwe badkamer of keuken thuis?