Hotelarrangementen op de Veluwe

Alles voor aankomst al geregeld hebben en genieten van een zorgeloos verblijf? Kies voor één van onze hotelarrangementen. Combineer uw overnachting bijvoorbeeld met een diner, een bezoek aan Nationaal Park de Hoge Veluwe of het Kröller-Müller Museum. Grand Café Hotel Kruller bevindt zich in Otterlo pal naast het nationale park en het museum met de op een na grootste collectie van Van Gogh.


Alle arrangementen met toegangskaarten voor Nationaal Park de Hoge Veluwe zijn boekbaar. Meer informatie over de maatregelen binnen Nationaal Park de Hoge Veluwe leest u hier.Het Kröller-Müller Museum opent haar deuren hopelijk weer vanaf 2 maart. Je kunt alleen naar het museum met een online gekocht ticket. Zo wordt voorkomen dat er teveel bezoekers tegelijkertijd in het museum zijn. Je boekt een tijdstip voor de start van je bezoek. Er geldt geen eindtijd, je kunt op je gemak genieten van het museum en de beeldentuin. Om deze reden bieden wij voor nu geen combinaties aan met onze geliefde buur Kröller-Müller Museum.

Hotelarrangementen op de Veluwe?

Wij hebben diverse arrangementen om uw verblijf compleet te maken. Reserveer direct online bovenaan deze pagina of neem contact op via het contactformulier door op onderstaande button te klikken.