Hotelarrangementen op de Veluwe

Alles voor aankomst al geregeld hebben en genieten van een zorgeloos verblijf? Kies voor één van onze hotelarrangementen. Combineer uw overnachting bijvoorbeeld met een diner, een bezoek aan Nationaal Park de Hoge Veluwe of het Kröller-Müller Museum. Grand Café Hotel Kruller bevindt zich in Otterlo pal naast het nationale park en het museum met de op een na grootste collectie van Van Gogh.

Wist u dat u bij ons uw eigen 3-gangendiner samenstelt wanneer u op basis van half pension reserveert? Wij werken graag met onze nabije buren en hun lokale producten.

Let op: Vanwege alle maatregelen m.b.t. het coronavirus, kunnen we op dit moment helaas niet alle arrangementen aanbieden zoals u van ons gewend bent.

Alle arrangementen met toegangskaarten voor Nationaal Park de Hoge Veluwe zijn nog wel boekbaar, maar u moet er rekening mee houden dat alle faciliteiten binnen het park tot nader bericht gesloten zijn. De ingang Otterlo is wel geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie leest u hier.

Daarnaast is het Kröller-Müller Museum tot 1 juni gesloten. Omdat we hierdoor geen tickets voor het museum kunnen verzorgen, is het op dit moment niet mogelijk om het Culture-arrangement en het Kruller en Kruller Muller-arrangement te boeken.


Het Kröller-Müller Museum opent haar deuren weer vanaf 1 juni. Je kunt alleen naar het museum met een online gekocht ticket. Zo wordt voorkomen dat er teveel bezoekers tegelijkertijd in het museum zijn. Je boekt een tijdstip voor de start van je bezoek. Er geldt geen eindtijd, je kunt op je gemak genieten van het museum en de beeldentuin. Om deze reden bieden wij voor nu geen combinaties aan met onze geliefde buur Kröller-Müller Museum.

Hotelarrangementen op de Veluwe?

Wij hebben diverse arrangementen om uw verblijf compleet te maken. Reserveer direct online bovenaan deze pagina of neem contact op via het contactformulier door op onderstaande button te klikken.