Borrel, high tea of high wine op de Veluwe

Hebt u al eens aan een gezellige borrel, high tea of high wine gedacht na een bezoek aan Nationaal Park De Hoge Veluwe of het Kröller-Müller Museum?

Borrelen, babbelen of iets vieren met een bittergarnituur in Otterlo? Dat kan! Met een mooie fietstocht in de benen of na een stevige wandeling is het tijd voor ontspanning. Schuif bij ons naar binnen en babbel nog even na over de leuke, gezellige en mooie dag onder het genot van een van onze ‘Babbelhappen’. Strijk neer in onze lounge, makkelijke fauteuils, aan de bar of aan een van onze stamtafels! En na de borrel, kunt u natuurlijk lekker blijven dineren of overnachten in ons hotel. Ook voor een high tea of high wine op de Veluwe kunt u bij ons terecht.

Babbelhappen


Breekbrood met dippers, gerookte amandelen en olijven 6.00
Gemengde nootjes 4.00
Olijven 4.00
Dumplings (4 st) 5.25 Bitterballen (8 st) 8
Bieterballen (8st) 8
Zoete aardappelfriet met pestomayonaise 5.50
Warme snacks (8st) 8
Kaasplank 10.00
Borrelplank voor 2 personen 18.00

High Wine


Nu de borrelcultuur tot 17.00 uur een vlucht zal nemen, tippen wij graag onze High Wine. Een goed glas wijn, een goed gesprek en fijne hapjes. Wij serveren 3 glazen speciaal geselecteerde wijnen met passende seizoenshapjes en lekkernijen zowel koud als warm.
27.5 p.p.
De high wine is uit te breiden met een glas dessertwijn en petit dessert a €7.50 p.p.

High Tea


Een high tea, in de watten gelegd worden en lekker genieten met speciale mensen om je heen. Beginnen met een huisgemaakte soep, gevolgd door een etagère vol lekkers waaronder, traditionele scones, zoetige en hartige hapjes samen met verschillende soorten thee. Denk daarbij oa aan, zoetige lekkernijen, muffins, bonbons, koekjes, sandwiches.
24.5 p.p.


High Beer

Heerlijke seizoensbiertjes, 3 stuks, proeven met diverse koude en warme snacks erbij. Tijdens het lekkere proeven krijg je een borrelplank met bijpassende warme en koude snacks, speciaal samengesteld om de bier soorten beter tot zijn recht te laten komen om zo een perfecte Bier-Spijs combinatie te creëren. Ook leuk in combinatie met een activiteit via Otterlo Events, zoals een Escape room.
27.50 p.p.

Borrel, high tea of high wine reserveren? Regel het online!

Wilt u een tafel reserveren voor uw borrel, high tea of high wine? Reserveer dan uw tafel direct online! Wij raden aan op tijd uw tafel te reserveren, zeker in het weekend. Dan weet u zeker dat wij op u rekenen.