Hapjes en drankjes in Grand Café Kruller

Even gezellig bijkletsen met een drankje of een lekkere hap eten? Ontmoet vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties in ons Grand Café Kruller voor een ontbijt, lunch, borrel of diner. Onze oudste herberg van Otterlo, midden in het dorp en tegenover de kerk, is een allemansvriend voor iedereen. Onze leestafel ligt vol met boeken en spelletjes om de tijd van de buien en sneeuw in de wintermaanden gezellig door te brengen. En mocht het toch droog, maar frisjes zijn? Schuif dan op ons (verwarmde) terras tegenover het 16e eeuwse kerkje van Otterlo. Ons terras is omringd door lindebomen, zodat het met hoge temperaturen heerlijk vertoeven is in de schaduw.

Geniet van een heerlijke kop koffie tijdens het lezen van de krant van vandaag. Misschien met huisgemaakt appelgebak? Plof met een glas wijn na een mooie wandeling neer op het terras of geniet van een lekker biertje in de avond. Misschien met een van onze Babbelhappen erbij?

Wij zijn 7 dagen per week geopend voor van 7.00 tot 23.00 (of wellicht tot de kleinere uurtjes).
Onze keuken is geopend op de volgende tijden:
Ontbijt: 7.00 - 10.00 uur (zaterdag en zondag 7.30 - 10.30 uur)
Lunch: 12.00 - 17.00 uur
Diner: 17.00 - 21.00 uur

Wordt het net iets te laat? Dan kunt u altijd blijven overnachten!

Ook zin om te komen borrelen op de Veluwe in ons grand café?

Wilt u een tafeltje reserveren voor uw borrel of diner? Reserveer dan uw tafel direct online! Wij raden aan op tijd uw tafel te reserveren, zeker in het weekeinde. Dan weet u zeker dat er plaats is!.