Grand Cafe Restaurant in Otterlo


Grand Cafe Hotel Kruller ligt naast Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum en is al sinds 1848 in functie als herberg. Simple but good food met veel lokale producten en een knipoog. U bent van harte welkom voor een ontbijt, lunch, borrel of diner. Probeer ons 3-gangen diner voor 31.5 p.p.


Lokale producten

Wij werken graag samen met lokale leveranciers. Zo vind je bij ons producten van Slagerij Wilbrink, Gert van Eldik Groente & Fruit, De Veluwse Aspergeboerderij, Brandrood kaas en eigen Schotse Hooglanders maken deel uit van het aanbod. Tevens is het Boerenhart een trouwe leverancier. Cooperatie Boerenhart vindt dat boeren een eerlijke prijs moeten krijgen en waardering voor de (h)eerlijke producten… en dat vinden wij ook.


Stadse huiskamer midden in Otterlo


Kies voor borrelen aan de bar, even rustig lezen in De Bieb, bijkletsen op de banken of tot rust komen in de loungehoeken. Grand Cafe Hotel Kruller is oudste herberg van Otterlo, midden in het dorp en tegenover de kerk. Onze stamtafels liggen vol met boeken en spelletjes om de tijd van de buien en sneeuw in de wintermaanden gezellig door te brengen. En mocht het droog, maar frisjes zijn? Schuif dan op ons (verwarmde) terras tegenover het 16e eeuwse kerkje van Otterlo. Ons terras is omringd door lindebomen, zodat het met hoge temperaturen heerlijk vertoeven is in de schaduw.

Onze jonge gastjes worden niet zeker niet vergeten, voor de kids hebben wij Krullers Kids Kaart en ter vermaak een gevulde ‘kinderlocker’.

Ons Grand Cafe Kruller biedt 3 besloten dinerruimtes, maar denkt u ook aan ons Witte Hoes. Ons Witte Hoes opent haar deuren enkel voor besloten gezelschappen, zoals diners ter ere van een verjaardag, borrels, recepties en huwelijksvoltrekkingen.

Wij zijn 7 dagen per week geopend van 7.00 tot 23.00 (of wellicht tot de kleinere uurtjes). Onze keuken is geopend op de volgende tijden:

Ontbijt 7.00 - 10.00 (za en zo van 7.30 - 10.30
Lunch 12.00 - 17.00
Diner 17.00 - 21.00

Tafel reserveren? Regel het direct online!

Wilt u een tafeltje reserveren voor uw diner of uw feestje? Reserveer dan uw tafel direct online! Wij raden aan op tijd uw tafel te reserveren, zeker in het weekend. Dan weet u zeker dat wij op u rekenen.